I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Usch…vill inte.

Jahopp, då är man låst. Har mat kvar från igår så det blir alldeles toppen med rester idag! Är ju låst till 17 om inte blombudet kommer tidigare (hoppas!). Jag hatar att shoppa men känner att det är viktigt att med omsorg välja rätt kläder till begravningen…inte bara första bästa liksom.

Usch, det här är jobbigt som fan. Fast som Simo säger, är detta en typ av avslut. Jag ska säga hejdå för alltid till min mamma. Det känns inte rätt någonstans.

:-(

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *