I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Ännu mera fullt upp…

Hej och hå. Det har varit full rulle idag också. All in liksom. Därför har jag ek kunnat blogga alls, knappt hunnit med att äta, men jag hann få i mig en sen lunch i alla fall. Har varit på sjukhuset i två vändor, inbokade saker alltså. Får skriva om dessa i separata inlägg för det är två helt skilda ting.

Ja å sen har jag jobbat då. Och hämtat Joshua på förskolan. Ja, fullt upp med andra ord.

Imorgon blir det också en del att göra. Jag ska köpa en ny mascara och så en blus till mig som jag ska ha på begravningen. Och så färgglada skjortor till sönerna. Sedan väntar jag blombud från släkten i Finland, så där måste jag passa telefonen 12-17 också…och befinna mig hemma. Sen hämta strumpor och finskor till pappa. Och så jobba sen på kvällen. Och därefter handla allt till fikat efter begravningen… Det där att jag blir låst i fem timmar är tyvärr ett nödvändigt måste men det ställer till det liksom…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *