I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Så fullt upp

Jisses, idag är det verkligen mycket att göra. Det har varit en del inför begravningen och så en hel del praktiskt så kallat pappersarbete för pappas del, som jag har fixat. Så jag har fått köra runt halva Stockholm idag, känns det som – då jag ej kunde utföra dessa varken hemifrån eller på myndigheter här i Huddinge. Puh!

Nu från 18-22, befinner jag mig på utbildning med jobbet – bloggar i pausen först! :-)

Sen ska jag hem och sova, eller ja, kolla på film först. Sen sova! Eller först fixa en del administrativa uppgifter, därefter film och sen sova. Jag har en hel del att göra – och imorgon blir det ännu mer. :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *