I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Klippt till tre herrar idag

Japp, som ni läste tidigare så har jag haft mycket för mig idag. Jag glömde nämna allt men jag klippte även min pappa, Simo och så brorsan – detta då främst för begravningen då, men även för att det behövdes 😉

Sedan åkte jag och å pappa ut till lägenheten för att hämta kavaj, skjorta och sånt. :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *