I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 16 år, Joshua, 12 år och Alyssa, 7 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Underhållsstopp kl 06-12 imorgon

Som ni kanske har märkt så har åtkomst till bloggen varit trögt speciellt på kvällen. Dessutom har bloggen inte alls varit nåbar på natten mellan 02:00-05:30. Imorgon sker underhåll av bloggportalen där man gör en serverflytt. Detta för att öka prestandan och för att bloggportalen ska bli snabbare samt åtkomlig när som helst på dygnet. Underhållsstopp blir det mellan cirka 06:00-12:00 imorgon tisdag 27/1.

Tack för visat tålamod.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *