I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

Sanningen kring förlossningen

Det finns en sak jag inte har sagt för jag har inte vågat yttra mig om det. Och det är hela sanningen kring varför jag igångsattes. Jag har inte ljugit utan allt kring den stämmer, jag har bara valt att inte nämna en grej. En ganska stor grej. Ni vet den där känslan man får, den som alltid stämmer. Jag fick den i de dagarna.

Dagen jag åkte in så rörde inte Alyssa på sig lika mycket. Förlossningsvärkarna avtog dessutom när vi var inne men jag blev inskriven för att Alyssas hjärtljud ansågs onormala.

Jag nämnde det knappt för Simo för att jag blev rädd. Jag nämnde aldrig min magkänsla för honom. Jag blir sådan när jag blir riktigt rädd. Då blir jag tyst. Men jag smsade honom hela torsdagen om min oro. Och hur glad jag blev när jag kände att hon rörde sig.

Men jag hade den där tickande oron hela tiden. I flera dagar. Den där hemska känslan. Den som alltid stämmer.

Jag tackar mig själv för att jag hux flux bestämde mig för en igångsättning. Den fanns där hela tiden men allt låg på mig och mitt beslut. Läkaren ville vänta till måndagen men det kändes inte bra för mig. Det var för långt bort. Då hade det varit försent.

Tillägger att Alyssa inte har permanenta fel på sitt hjärta, utan det var i graviditeten hennes hjärta slog för snabbt. Och det var ej på grund av stress på det viset.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *