I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Oändligt tacksam för att ha haft så bra förlossningar

Fy bubblan vad tacksam jag är att mina förlossningar ändå har gått bra å att barnen har mått bra och att barnen ej har farit illa eller bragts om livet även om hjärtljuden var onormala sista gången – men där hade man kontroll.

Det är ju inte själva förlossningarna som har varit dåliga för min del utan snarare efterskedet i andra och tredje. Ja, förutom svanskotan förstås som bröts förra gången och på grund av det fick sig en känga denna gång.

– Men för barnen har det gått väldigt bra och det är jag så oerhört tacksam för. Inga problem. Ingen sugklocka eller så, inget akut på så vis för barnens del.

Och jag har dessutom haft snabba förlossningar och inte spruckit med någon. Det sistnämnda kan jag tacka min mamma för. När jag var gravid med äldsta barnet satt vi på ett café här i Huddinge centrum och då sa hon: lyssna på barnmorskan mycket noga och gör exakt som hon säger så kommer du inte att spricka. Tänk även på att endast trycka när du ska trycka och inte någon annan gång.

Detta tog jag med mig och har haft i åtanke i alla förlossningar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *