I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Återbruk: gammal clementinlåda blev till julkorg för nötter! (pyssel)

image

En tråkig gammal clementinelåda skulle slängas, men då såg jag chansen i att pyssla ihop en personlig julkorg för julnötter!

Mysig gå-bort-present om inte annat :-)

image

Med fantasi inriktat på jul, kombinerat med hobbyfärg, penslar, färgat glitterlim, blanklack och silkespapper…

👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇

image

image

image

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *