I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Kunde inte fått en bättre julklapp; hennes höft är normal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

image

I onsdags i förra veckan åkte vi till Astrid Lindgrens barnsjukhus i Solna för röntgen.

Det gick lite väl snabbt på plats tyckte vi, för jag frågade hur lång tid vi skulle få vänta där för utlåtande då man får räkna med åtminstone två timmar…(har röntgats själv några gånger och även barnen), men så sa sköterskorna på plats där i rummet att det är remiss skickad och då hör sig läkaren av som skickat remissen, eller instansen den är skickad ifrån – det vill säga barnläkaren på BB i detta fall.

De skulle höra av sig dagen efter. Hela torsdagen förflöt förbi, men inget samtal. På fredagen ringde jag BB och förklarade ärendet.

”Vad konstigt, det här har inte vi alls som rutin? Jag ordnar så att läkaren återkommer efter 14 då det är rond.”

Läkaren ringde ganska snart efter 14 och tyckte även hon att det var konstigt med den där rutinen men förklarade att det förmodligen berodde på för att barnläkaren vi hade, hon var ny och kände säkert inte till rutinerna. Dessutom var inte remissen ordentligt sänd heller utan vi skulle i Solna ha träffar en ortoped på plats -ja, jag tyckte ju att det gick för snabbt där! Trodde vi skulle få träffa en läkare och diskutera röntgenbilderna såsom jag alltid har fått göra. Men så den är skickad korrekt nu i alla fall….men vi får räkna med att vänta då denna inte kommer inte att prioriteras då VÅR DOTTERS HÖFTER SER NORMALA OCH MYCKET FINA UT OCH BEHÖVER INTE SKENA!!!!!!

Klickandet är vanligt att höra och det kan vara leder och ben som hörs bara. Jag pratade ett tag med läkaren och frågade flera gånger om för att höra det igen att det var rätt. Sen grät jag av lättnad.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *