I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Julpyssel: ljusgrupper julen 2014

image

image

Här är mina ljusgrupper som jag har gjort för denna jul, det är så kul med sånt här enkelt pyssel. 💕 Naturmaterial är något jag högaktar till såna här pyssel.

Hoppas ni gillar det :)

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *