I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Röntgen av bebis höft

image

Då far vi iväg till Astrid Lindgrens barnsjukhus för röntgen. Vi får räkna med att det blir skena. Åtminstone jag har hört och känt hennes höft klicka när jag exempelvis bytt blöja på henne…

Det är bättre att vi ställer in oss på att det blir skena istället för att hoppas för mycket och sedan få en käftsmäll i ansiktet…

Vi tänker också så att det är bättre att man kollar detta i tid och åtgärdar, annars kan det bli framtida men för livet. Det är bra att det upptäcktes i tid. Vi är mycket glada för det. Första barnläkaren på BB kollade bara snabbt (han var stressad) medan den kvinnliga barnläkaren var mer noggrann i sin undersökning.

2 thoughts on “Röntgen av bebis höft

  1. Min yngsta dotter hade en frejka kudde för att hon hade lite instabil höft. och läkaren tyckte att det är bättre att hon har en kudde i några veckor än att hon år problem när hon är äldre..

    Så har lillen bara lite instabilitet så är det ju bättre att ha något stöd några veckor än inget alls.. Veckorna går fort även om det är lite bökigt men det vänjer man sig vid.

    1. Ja precis, hoppas på det i sådana fall. Kan ju bli månader också, år om man har otur, så vi får se.

      Tack för din kommentar. Du har så rätt, hellre ett tag än problem längre fram 💕

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *