I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Canvastavla på familjen

Såhär inför jul, letar jag julklappar till alla möjliga. Mina barn är klara sedan länge men inte mina föräldrar eller svärföräldrar. Till dem brukar jag köpa något inom foto såsom fotokalendrar och liknande. I år tänkte jag uppgradera till canvastavlor då vi har fått ett tillskott i familjen! :-) Känns verkligen som att en tavla på familjen kan passa perfekt in i vardagsrummet med tanke på att personligare kan det inte bli.

Jag har googlat runt lite och hittat sajten foto på canvas där man ger lite tips och tricks för vad man ska tänka på med bilderna när man ska beställa en canvastavla på nätet. Jag misstänkte faktiskt att pixlar på fotot är super viktigt för att inte bli missnöjd. Läs mer om canvastavlor och vad du ska tänka på innan beställning. :-)

image

Denna bild är något jag skulle kunna tänka mig att skriva ut på canvastavla, fast den måste redigeras innan på grund av att den är fotad med mobilen och därav lite ”grumlig” i kvalitén om ni hänger med i hur jag menar? :-)

Bilden plåtades i samband med Lucia som var i helgen :-)

Har ni tidigare beställt egen canvastavla, hur blev resultatet?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *