I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Chokladhus istället för pepparkakshus! (Marabou)

image

Sådär! Ni minns väl utskicket från Marabou? Läs inlägget här med beskrivning hur man går tillväga.  Det har tagit oss några dagar att få till det här hemma med tanke på allt som har hänt och så livet med en nyfödd, men nu så är vårat chokladhus äntligen färdigt. Vi föräldrar och så bröderna har alla varit lika delaktiga i alltsammans och det var så kul. 🎅

Det var därför jag halshögg tomten 😂

4 reaktioner på ”Chokladhus istället för pepparkakshus! (Marabou)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *