I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Chokladhuset utmanar pepparkakshuset!

image

I år blir det inget traditionellt pepparkakshus hos familjen Pesonen, utan vi antar Marabous utmaning att göra vårt egna chokladhus istället!

Med 6 stycken chokladkakor, 1 påse Non stop och 1 ask Noblesse får man ihop ett grundhus. Därefter är det bara fantasin som sätter stopp.

Läs mer på marabouchokladhus.se och #marabouchokladhus. Det finns möjlighet att kanske tävla…

Snacka om att vi kommer att ha en skoj tredje advent här hemma hos oss :-) Vi ska eventuellt klä granen då också!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *