I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Det börjar göra lite ont nu…

Mmm nu börjar det här. Jag har ganska ont nu. Inte så att jag kvider så det är inga förlossningsvärkar. Än. Väntar fortfarande på mina föräldrar. Och så är Simo på jobbet. Och jag tvättar. Bara lakan och handdukar förvisso.

Om jag ska säga en siffra så tål jag 88, det är rätt klent för mig. Alltså när man mäter värkarna på förlossningen. Det här är lätt över 100 om man säger så. 110-120 kanske. Det är lite svårt för mig att säga en konkret siffra när jag inte har den framför mig. Jag är någorlunda utvilad idag och har ätit bra, då klämma ut en unge orkar jag. Skulle gärna sovit några timmar till än bara 4-5, men det får duga.

Jag kanske inte ens åker in ikväll utan det kan ju faktiskt avta.

Ja och där kom en till jävel. Mm, det gör lite ont faktiskt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons