I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Anima-teamet: lätt hinnsvepning

Jag har träffat barnmorskan från Anima-teamet och det känns toppen. Alla dessa besök har verkligen gynnat mitt psykiska mående. Och det är något man märker av också, all personal som är involverade i denna graviditet – och är herrans många, säger samma sak. Och det är ju precis vad jag känner också.

Barnmorskan kollade tappen på mig och den är inte så långt bak som man sa igår, det tyckte inte hon i alla fall. Den är mjuk och det ”händer saker därnere” som hon sa. Den är kortare, hur kort vet jag inte men det såg ut som hon menade 2-2,5 cm när hon visade med fingrarna. Det var så jag uppfattade det i alla fall. Jag är inte helt mogen heller uppfattade jag det som, eller den är förvisso mjuk och kort samt att jag är öppen ungefär 1 cm. Hon retade tappen något och rörde runt lite. Hon vispade inte riktigt så jag ser det som en lättare hinnsvepning så.

Vi diskuterade eventuell igångsättning och vilka metoder som finns. Jag har gjort det väldigt tydligt att jag vill ha det så naturligt som möjligt och helst att kroppen sätter igång det själv. Min barnmorska sa även att det bara är att säga till om jag vill ha en snart. Det känns tryggt med vetskapen att en igångsättning bara är ett samtal bort. 👍

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons