I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Pyssel: tavlor till bebis hörna

image

Det här pysslade jag och sönerna ihop under söndagskvällen. Pappa Simo har ”snickrat” och haft sig, men tanken är att det ska vara fyra canvastavlor, det vill säga en varsin från oss alla till syster, så Simo ska också få måla en tavla i dagarna.

Jag har inte bestämt mig för om min (den till vänster) är klar än. Eventuellt blir det en blåmörk-skiftande bakgrund med moln också…

– Vad tycker du? :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *