I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

RECEPT: Nyttiga snacks/tilltugg till Halloween

image

Gastar, häxkvastar och pumpor. Gott och nyttigare variant av snacks till Halloween. Gott till både barn och vuxna.

image

Gastar. Du behöver bananer och chokladknappar. Dela var banan till två så att de kan stå, tryck in chokladknappar till ögon och mun.

image

Häxkvastar. Du behöver ost, salta pinnar och purjo/salladslök. Skär ut osten i tunna längder och knyt ihop med pinnarna tillsammans med purjo/salladslök som snöre.

image

Pumpor. Du behöver mandariner och gurka. Skala mandarinerna och skär gurkan i stavar. Tryck ned stavarna i mitten av mandarinen.

2 thoughts on “RECEPT: Nyttiga snacks/tilltugg till Halloween

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *