Hej frikort!

image

Jag har ju varit en hel del på sjukhuset denna graviditet och är numera berättigad frikort. Ordnade med detta idag då jag kom på att jag nog ligger uppe i ganska så höga kostnader vad det gäller sjukvård. Och visst låg jag över 1100 riksdaler så jag ska få pengar tillbaka på det. Behöver bara säga till så är det klart. Ja, det var ju ett himla bra tag sedan man hade frikort liksom. Känns lite weird…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com