I den hĂ€r bloggen fĂ„r du ta del av dagliga inlĂ€gg om alltifrĂ„n familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 Ă„r, Joshua, 10 Ă„r och Alyssa, 5 Ă„r. Jag skriver Ă€ven mycket om mat – och dĂ„ frĂ€mst recept och tips. DĂ„ jag i grunden Ă€r utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hĂ„r och skönhet, vilket jag skriver om och dĂ€r blir det inlĂ€gg med recensioner pĂ„ produkter, tips, hur du fixar den dĂ€r frisyren och sĂ„ vidare. Jag Ă€r Ă€ven utbildad journalist och hĂ€nger med i kĂ€ndisvimlet pĂ„ fester och event. Och utbildad fritidsledare pĂ„ det. Jag skriver om sĂ„dant andra inte gĂ€rna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har Ă€ven adhd och autism. VĂ€l mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

BebisklĂ€der 💕

image

Äntligen har Simo varit nere i kĂ€llaren och hĂ€mtat upp kartongen med storlekarna 50/56! HĂ€r Ă€r nĂ„gra favoriter till varmare plagg och ytterplagg frĂ„n nĂ€r Zacharias kom till vĂ€rlden. Han Ă€r ju född pĂ„ vintern sĂ„ Joshua har inte haft dessa plagg dĂ„ han Ă€r ett sommarbarn. Men lilla prinsessan i magen blir ju ett höst- eller vinterbarn.

Fleece-ÄkpÄsen till vÀnster med Nalle Puh, har min mamma sytt. NalledrÀkten i mitten kan jag ha fyndat pÄ en loppis. Och sÄ den fodrade overallpÄsen i jeans frÄn Gap, den köpte jag begagnat via en annons jag sÄg pÄ Blocket.

Lustigt att mattan fick tre olika nyanser pĂ„ dessa bilder 😉 Okej att det har med klĂ€desplaggens fĂ€rger att göra, men Ă€ndĂ„…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *