🎃 Halloween-kakor göra sjĂ€lv: spindelkakor och blodiga-plĂ„ster-kakor

image

Jag och barnen har ikvÀll pysslat ihop vÄra egna kakor inför Halloween-festen!

image

Blodiga plÄster

Du behöver: finger Mariekex, vit kristyr, röd pyntgelé, smörkniv.

– Bre pĂ„ den vita kristyren och ”bloda ner” med gelĂ©n.

image

Spindelkakor

Du behöver: Oreos-kakor (eller kakor med annan fyllning om sÄ önskas), kristyr i olika fÀrger alternativt chokladknappar (M&Ms), salta pinnar.

– Dela upp och bryt av salta pinnarna till önskad storlek, öppna kakorna och tryck ned pinnarna sĂ„ att de blir till ben, pĂ„ med kaklocket. ”Limma” eventuellt igen med kristyr ifall locket inte fĂ„r fĂ€ste tillbaka igen. Garnera med kristyr och/eller M&Ms.

3 thoughts on “🎃 Halloween-kakor göra sjĂ€lv: spindelkakor och blodiga-plĂ„ster-kakor

  1. Vilka roliga kakor! :)

    Trött och energilös sĂ„hĂ€r i vintertid? Testa Aloe Vera power juice och mĂ€rk skillnaden sjĂ€lv… :)

    lÀnk borttagen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

I den hĂ€r bloggen fĂ„r du ta del av dagliga inlĂ€gg om alltifrĂ„n familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 Ă„r, Joshua, 10 Ă„r och Alyssa, 5 Ă„r. Jag skriver Ă€ven mycket om mat – och dĂ„ frĂ€mst recept och tips. DĂ„ jag i grunden Ă€r utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hĂ„r och skönhet, vilket jag skriver om och dĂ€r blir det inlĂ€gg med recensioner pĂ„ produkter, tips, hur du fixar den dĂ€r frisyren och sĂ„ vidare. Jag Ă€r Ă€ven utbildad journalist och hĂ€nger med i kĂ€ndisvimlet pĂ„ fester och event. Och utbildad fritidsledare pĂ„ det. Jag skriver om sĂ„dant andra inte gĂ€rna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har Ă€ven adhd och autism. VĂ€l mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com