I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Vi pysslar inför Skylanders

image

I veckan mottog vi ett paket med innehåll av pyssel så att vi skulle ha att göra våra egna kristaller 💎 Det är mwd andra ord ett slags experiment. Detta pyssel tar cirka två dygn att bli klart så fler bilder kommer!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *