I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 9 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Teoriprovet gjort…

image

Jag sitter på bänken utanför hallen och har precis utfört kunskapsprovet (teorin). Jag satt hela tiden igenom då jag fastnade på en fråga som jag satt med i över 5 minuter, nästan 10. Bromssträckan såklart. De sista 10-11 frågorna stressade jag igenom på de 2 minuter som var kvar…så jag vet inte om det påverkade provresultatet faktiskt. Gick inte igenom svaren när jag var klar eftersom tiden gått ut. Men vet ni vad? Jag klarade det! Fick 52 rätt. 👍👏🏆🚗

5 reaktioner på ”Teoriprovet gjort…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons