I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 9 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Hemma :-)

Nu är jag hemma här, klockan är mycket, efter 23:30 :-) Det var skönt att jobba kväll som varje fredag :-) Skönt att låta hela det där med teoriprovet sjunka in också. Var så inställd på att jag inte skulle klara det – och visst var det verkligen på håret haha.

Jag ångrar lite att jag inte på plats gick igenom frågor och vad jag exakt hade fel på, om det fanns något samband där med de 10-11 frågorna jag hade 2 minuter på mig att besvara. Alltså att jag fick lägre resultat för att jag på grund av koncentrationssvårigheterna missade eller växlade fel på ord. Det höll nämligen på att hända några gånger under provets gång. Det kommer jag ju inte att få reda på nu. De papper jag har med mig hem finns inte detta på, som jag exempelvis liknande här i bloggen har visat upp vad jag har haft för enstaka fråga och så.

– Skitsamma. Jag fick godkänt. :-) Men jag är en tänkare som ni säkert har märkt! :-)

Nu ska jag kolla på en film och pyssla lite på piñatan :-)


We did it! ♥

2 reaktioner på ”Hemma :-)

  1. Fina magen & vad mycket den växt!
    Känns som jag kikade in här för jätte länge sen, hur mår du?
    Du verkar må bra som jobbar och håller energin uppe =)

    1. Hej där :) Jodå det är bra bra så, men tipp topp mår jag inte. Jobbar inte lika mycket längre (låg uppe i ca 60 h/veckan förut) och man ser mig helst sjukskriven, men jag vägrar. Har grov foglossning och depression, dagliga sammandragningar och ofta återkommande blödningar, men försöker hålla igång så jag mår ganska okej för det mesta. Jobbar för att det gör mig gott (trivs så enormt där!) och ej är så belastande för fogarna och inte ett tungt jobb. Det är inget som påverkar graviditeten negativt utan snarare tvärtom :)

      Så i det stora hela är det inte så jättebra, men det är okej. Det funkar liksom :) Försöker sysselsätta mig med olika projekt (pyssel) som gör mig glad samt får tiden att gå lite snabbare förhoppningsvis… :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons