I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

VIP-inbjudan till er läsare (mingla och få goodiebag)

image

Jag har fått äran att ge mina läsare detta då jag är bloggambassadör för Rabble.

Jag kan inte gå på grund av foglossningen (seriöst, det vore självmord), men ni kan ju gå och ta del av snygga accessoarer till förmånliga priser!

Eventet är nästa fredag. I Stockholm.  OSA antal gäster till vip@rabble.se

2 thoughts on “VIP-inbjudan till er läsare (mingla och få goodiebag)

  1. Men ååå synd att jag inte kan gå, har frisör tid på fredag 10 klockan 10. Måste gå, har längtat men du ska ändå inte gå så det är struntsamma. Synd, där hade vi haft en chans att ses. Men men. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *