I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Fas C – godkänd

image

image

Jag fixade det, trots att det var flera frågor som jag absolut inte har läst om i boken. Jag har läst det jag ska enligt pappret jag har, men det var frågor som kom upp vilka avsnitt (1-2 kapitel) inte är lästa. Jag märkte detsamma på på både A- och B-testet.

Jag är inte nöjd med resultatet, men jag klarade det. Dessutom tog det så emot att läsa då jag var så himla trött (jobbade ju även till 21:45), men jag gav då fan inte med mig i alla fall – målet var att läsa klart och klara Fas C.

Nu är klockan fasen strax 02 slagen och jag måste sova.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *