I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Det sista av teorin nu…typ.

image

image

Sidorna 179-232 + 253-269. Det är vad jag har kvar att läsa i teoriboken. Och så häftet med vägmärken och vägmarkeringar.

Har pratat med bilskolan idag angående nattens funderingar som ni kan läsa om här. Och visst är det som jag har trott, det har blivit fel på lappen och därmed missats 1-2 kapitel innan vardera datatest. Har ju även märkt att jag läst om diverse regler och dylikt efter provet är gjort så.

Nåja. Ingen stor grej, jag har ju kommit någorlunda långt i alla fall. Planen idag är att göra Fas F med godkänt resultat.

Överlag tror jag fortfarande att jag kommer att kugga på kunskapsprovet, det kan inte hjälpas riktigt. Jag har gjort mitt bästa och jag kommer inte att gräva ned mig för att jag kuggar. Visst kommer det att svida lite, såklart, men inte så pass att jag kommer bli ledsen av det på ett sådant plan.

Det har att göra med att jag har accepterat att jag har koncentrationssvårigheter på grund av depressionen och av den dagliga huvudvärken sedan mer än fyra månader tillbaka (mitten närmare slutet av maj).

Jag har i alla fall gjort mitt bästa och med det i vetskap kan jag gå med huvudet högt.

Läs gärna mer om min plan för körkortet här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *