I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

%#&@*#&3££×&@£

Jag har hunnit med 179-199 än så länge. På tre timmar. Med paus. 200-232 + 253-269 kvar. Fy vad frustrerande. :-( Jag är så van att kunna plugga, är inte van vid sådana här koncentrationssvårigheter. Jag tycker att det är riktigt jobbigt :-(

Urk.

Jag tar nog ett bad här emellan, för snart är barnen hemma och då kan jag verkligen inte plugga alls.

2 thoughts on “%#&@*#&3££×&@£

  1. Mycket fint skrivet och klokt. Förstår vad du menar med att alla blir förvånade och oroliga men förstår också att man inte klarar av att göra abort, jag menar, det är ju ett syskon, ett barn, ens barn, mitt barn, nu när man har barn så är det annorlunda! Min största skräck är verkligen att bli gravid, oönskad gravid, för jag vet verkligen inte…

    Jag är i alla fall glad för din skull och önskar dig absolut det bästa!!

    Ps. Ta det lugnt, andas, gör det du ska, pressa dig inte för mycket bara.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *