I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Min plan för körkortet

Som ni vet är jag ju verkligen på G med körkortet nu – och det är inte alls långt kvar! Teorin går sådär för att vara ärlig och det har med min brist på koncentration att göra, som det finns förklariga orsaker relaterade bakom; daglig huvudvärk och depression. Nog om det. Jag kommer att ta inläsningen i min takt och hoppas på det bästa. Jag kommer att göra teoriprovet hur som, även om jag kuggar. Jag är faktiskt inställd på att kugga, men tänker ge det ett försök ändå genom att göra så gott jag kan.

Teori och uppkörning är inte lagda samma dag, utan teori först och uppkörning några dagar senare. Kuggar jag så är det inte hela världen, utan då siktar jag på att klara uppkörningen – för jag har två månader på mig att kirra teorin i sådana fall.

Jag har en plan. Och den känns bra.

Följ gärna min resa här.

2 thoughts on “Min plan för körkortet

 1. Ja som tur var så handlar inte inlägget om mig och min man (vi har det bra, än så länge. haha) men en närastående har det svårt just nu. :(
  Åh vet du, jag hade inte kunnat komma ändå, vi har aktivitet på lördag morgon och kalas hos min brorsdotter på eftermiddagen. :(
  Ja alltså vi bara måste ses någon gång. :) Hoppas det kommer någon mer inbjudan SNART. Innan snö och kyla börjar för då brukar jag bli lat att ta mig ut i kylan och vänta på bussar.. fast då kanske du kan plocka upp mig i din coola bil med ditt snygga körkort, he he !! 😀

  Klart det inte är hela världen gumman, om du kuggar, dom flesta kuggar minst 3-5 gånger om inte mer, men du kommer att klara det, med tabletter eller inte så kommer du klara det!! <3 HEJA!!

  1. Ja nej precis, bara en tanke som kom upp. Skönt att ni har det toppen! 💕 Fan vad trist med att din nära har så dock :-(

   Vi skulle inte heller ha hunnit, skulle ha kalas i helgen men blev för sent med inbjudningskorten så sköt upp det! Mysigt med kalas ju :)

   Haha ja jag kan brumma förbi med bilen sen 😉 2001 årsmodell så 😉 Jag är likadan, tar mig inte heller iväg lika mkt vintertid.

   Tack 💕

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *