I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Teori-pluggandet går trögt som fan

Tjohej, som ni vet håller jag ju på med körkortet och snart stundar det för teorin…och idag har jag äntligen öppnat boken. Det har gått lite trögt för mig eftersom jag har sådan huvudvärk från att jag vaknar till att jag lägger mig, och jag får inte in informationen i skallen när jag läser utan får läsa om stycke för stycke flera gånger om och det går ändå inte in. Hmf.

image

Denna sida tog mig en kvart att gå igenom och jag fattar fortfarande inte vad det är jag har läst riktigt. Okej, så trög är jag inte att jag inte vet vad B-körkort är för något eller C med flera. Men det är så mycket siffror, åldrar med mera att tänka på.

Pilen där visar att jag gick tillbaka till det stycket flera gånger om. Det satte sig på hjärnan och det irriterade mig. Eller som där jag har kryssat gällande A-körkort, okej! Det får mig att hoppa direkt till avsnittet med A2. Sen måste jag tillbaka igen och läsa om stycket om A-körkort, för vilken ålder var det nu igen?

Eller som det där med A1; okej jag ska alltså på min jakt efter B-körkort kunna att man mer A1 får köra lätt motorcykel som har högst 11 kW motoreffekt. Och vad fan betyder det? Jag vet inte vad 11 kW är!!!

image

På den här sidan hakade jag också upp mig, den tog mig 10 minuter att få till. Stycket där jag har ritat en pil fattar jag galant, sedan kom punkterna där de första gick bra, fick in dem. Sedan där jag har kryssat så började jag tappa det totalt. Då är det bara att gå tillbaka till pilen och göra om allt. Gör om, gör rätt.

image

Jag vill inte ens veta hur lång tid det tog för mig att läsa till sida 28. Det här är min studieplan i alla fall. Den känns bra och jag har den från teorikursen jag gick på i januari och februari. Jag var med på varje lektion, men läste inte ens till sida 74. Två jobb, två barn. Jag fick inte till det helt enkelt. Jag hade ingen studiero i kommunaltrafiken men hade likförbannat med mig böckerna och försökte läsa ikapp på lunchen, men det gick inte så bra då.

Huvudvärken är för övrigt ännu värre nu, så… :-(

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *