I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

Blödning därnere

20140803_162035

I söndags när jag var med familjen i blåbärsskogen, vilade jag mycket mellan varven på grund utav foglossningen, mer än på torsdagen faktiskt. När vi kom tillbaka till stugan och gick på toa (läs: dass), så blödde jag därnere. Det var inte särskilt mycket, men det fick igång tankarna hur som.

Jag var inte rädd eller så först, men tänkte att det är nog bäst att jag säger till gubben ändå, utifall att. I den här graviditetsveckan hade jag redan ett helvete sedan flera veckor tillbaka när jag var gravid sist så… Maken tänkte att jag förtog mig där i skogen (men det tror inte jag), men han sa att jag skulle vila hur som och tog hand om middagen. ♥

Det var bara den blödningen och förmodligen handlade det nog om att blodkärlen i slidan är mer ömtåliga när man är gravid.

20140803_203142 20140803_203704

2 reaktioner på ”Blödning därnere

  1. Du känner dig själv bäst och vet vad du orkar med men en skogspromenad kanske var lite för jobbigt för kroppen just då.. men jag hoppas att det inte kommer mer blod och att det, som du skrev, bara var något blodkärl som brast.

    Ta hand om dig!

    Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *