I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Stolt ägare till en BMX

image

Zacharias har pratat (läs: tjatat!) länge om att han önskar sig en BMX, så häromdagen satte vi oss i bilen och körde iväg till en affär och köpte en till honom! Åh, så stolt han blev – och glad! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *