I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

♥ Bröllop i Finland ♥ 14-07-26 ♥

image

Mina fina somriga killar och jag på bröllop i lördag. Jag försökte publicera inlägget mellan klockan 20-00 redan då, men det verkade vara något fel på min lur eller om det var uppkopplingen :-(

Bröllopet var jättefint! Jag har dock inga bilder från vigseln, men det borde gå an ändå 😛

Synd att det bara finns tantiga gravidplagg i butik nuförtiden, klänning för mig var ju hopplöst att hitta. Ville verkligen vara fin på bröllopet, men det blev att köra på den bekväma stilen istället.

Låter bilderna tala för sig :-)

image

20140726_194823 20140726_194847image

Så fin och god bröllopstårta med färska hallon och så hjärtan ♥

image

image

Det var inte så många barn på bröllopet, men ack så bra planerat att ha tv-spel till dem på bröllopsfesten!

3 reaktioner på ”♥ Bröllop i Finland ♥ 14-07-26 ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *