I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 9 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Fet REA på Panduro

image

Tips, tips, tips!!! Till er pysseltokiga måste jag bara tipsa om att Panduro har R-E-A som heter duga! Det är halva priset på ungefär halva sortimentet! Detta gäller samtliga Panduro-butiker i landet då de ska sälja ut sortimentet inför höstens nyheter.

Jag skulle bara köpa lim, kräppapper och pappersband – well, det blidde inte så 😉 Köpte annat som inför kalas och fester kommer vara great att ha, så inget onödigt köp så. Påfyllning av hobbyfärg och så glitterlim till ungarna som jag vet att de gillar (vårt lager är slut)! Jag handlade för exakt 426 riksdaler, men ack så mycket jag kom undan i pris på det.

image

Dödskalleformar till cake pops! Ni som har följt bloggen vet att jag gillar tema-fester och årligen har Halloween-party för barnen och deras vänner… Så detta är ju perfekta silikonformarna för oss! Och killarna kommer garanterat vilja ha sånt på sina kalas också :-) Så jag köpte även pinnar till, då det vankas kalas här inom kort.

image

89,50:- istället för 179:-, som hittat! Ganska så stora tuber också.

7 reaktioner på ”Fet REA på Panduro

 1. WOW allt det för bara 426 kr var BILLIGT. Vi har en Panduroaffär i Allum som vi handlar en del i så då får vi ta en tripp dit nästa vecka och reashoppa;)
  Älskade döskalleformarna!

  1. JA! 😀 Jätteglad att jag sprang in där och fick syn på denna rea – och jag var inte ensam om det, gubben strosade runt och det var han som hittade döskalleformarna – som för övrigt är ett set om två st så totalt 12 bakelser då. Glömde skriva det kom jag på nu. Hoppas att du hittar massor av fint där nu när ni ska dit :-)

   1. Juste, allt var inte på rea såklart, men mycket. Pinnarna, formarna, kräppappret, lim och stora bandrullen var ej rea, men resten på bilden :-) Fast det ska finnas stora bandrullar (200 m) på rea för bara 29,50:- i rött, vitt och naturfärg om jag minns rätt. Fast i Skärholmen, där jag var, där var det slut. Nu köpte jag förvisso vitt, men det var till fullt pris. På hemsidan är det rea på den. Hmm.

 2. Mycket pyssel blir det! Cake pops är superroliga att göra och så är de så uppskattade av alla :)

  SV: Ja, alltså.. Det är att det tar sån lång tid att måla som gör det tråkigt.. Mina mörkgrå väggar måste strykas med flera lager vit färg 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons