I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Semester? Sommar? Regn? JOBBA ISTÄLLET?

Hej hej alla fina! Hoppas att er måndag startade bra?! Här var det segt för min del imorse, jag vaknade nämligen vid 04-tiden inatt och var hungrig. Åt middag så himla sent igår kväll i och med att vi kom hem från landet och så baby showern i den vevan (massor av sött då istället)… Det störde min mat-rytm liksom. Svårt att förklara, men jag tror ni förstår hur jag menar :-)

Ny vecka, nya tag då! Har en hel del jobb denna vecka, verkligen längtar till semestern nu! Inte för att vi ska göra något speciellt på semestern, men just denna känsla av att ha semester och inte behöva rätta sig särskilt mycket efter tider – man kan ta den där sovmorgonen till 10 om man känner för det! Den känslan, ni vet. Men om det nu ska regna hela sommaren så kan jag lika gärna jobba, känner jag. Jag vill ju inte bara ha den där känslan jag precis förklarade, utan även kunna åka på utflykter i parker, bada i sjön och så vidare. Kanske ett besök på Skansen med en härlig matsäck packad till oss alla… – somriga aktiviteter liksom!

Nu är lunchen snart slut här och jag ska då förbereda papper inför möten och så. Ska vila lite på maten emellan bara. Vi hörs snart igen!

4 reaktioner på ”Semester? Sommar? Regn? JOBBA ISTÄLLET?

 1. Min semester började idag och vi sov till kl 1040! Såååå skönt. Nu har vi hela 6 veckor ledigt jag och Lucas och det ska bli så skönt. Lucas har ju redan varit ledig 1 vecka då han var hos mina föräldrar v 25 så han får hela 7 v ledigt. Dom flesta i hans klass har så lång semester så det sätter ju en viss press på mig;) Är lika glad varje år att jag lyckas ordna så lång semester.

  1. ÅHH! Längtar! Vad skönt att bara vara egentligen. Vilken lång semester ni har, vad skönt. Kul att få vara hos morföräldrarna i en hel vecka också. Han är ju i den åldern nu, som sedan i äldre dar minns tillbaka så positivt till :-) Det blir 4 veckor för oss + att jag hoppar in på jobb mitt i semestern…

   1. Ja dom bor ju så perfekt med egen strand vid havet och nu när grabben kan simma så bra är det ju extra kul och vara där och bada.Sen har han enjämnårig kompis som ska vara där när vi är där:) Vi ska vara hemma denna veckan sen åker vi dit och är där större delen av semestern. Blir lite dagsutflykter såsom Borås djurpark, Liseberg m.m annars ska vi inta åka nånstans i år. Jag håller på och sparar till nästa sommarens resa då vi ska åka 2 veckor all inclusive till grekland el turkiet.
    Oftast är det ju det mest enkla som barnen uppskattar mest;)

    1. Men åh, ni har ju jättemycket skoj inplanerat denna sommar, hänga på kusten, kompis och parker :-) Här blir det bara landet om inte en weekend kanske, men då nåt vi hittar sista minuten på. Liseberg är jättekul, där har jag varit, fast det är en del år sedan. Blir nog inget större tivoli för oss mer i år, var ju på Furuvik. Förmodligen svänger vi förbi Parken Zoo i Eskilstuna, på väg hem från stugan någon av vändorna :-) Borås djurpark har ingen av oss varit på, det är nog kul där (vi gillar djurparker). Åh vad kul med en resa till Grekland/Turkiet nästa sommar! Snacka om ett minne för livet!!! Två veckor också :-) Vad härligt ni kommer att ha det i sommar, hos dina föräldrar där. Du har ju nämnt dem förr, härligt att umgås med familjen :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *