I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Baby shower för blivande mamman Cecilia

godsaker

Alla härliga bakelser som det bjöds på. Det var alltifrån stora american cup cakes till söta små cup cakes med rosa glasyr, mäktig kladdkaka, babytårta deluxe, nötiga bullar, dekorerade kakor, smarrig pannacotta, barnvagnsdessert i fruktform och massor av annat gott. Tjejerna hade bakat och stått i så duktigt, jag tog med alkoholfri skumpa inhandlad från Systembolaget. Den bubbliga drycken serverades tillsammans med färska jordgubbar i vinglas. Så otroligt fint dukat och pyntat också. Det mesta i rosa såklart, då det väntas födas en dotter. Girlanger, servetter, ”it’s a girl”-pynt i både fönster och på cup cakes, ballonger med mera.

Baby showern blev otroligt lyckad. Det bästa i det hela var nästan Cissis reaktion som tyvärr ej fångades på film. Det hade varit ett minne om något! Hon hade ingen som helst aning om vad som väntade på henne, utan blev totalt grundlurad. Hon vände liksom i dörren och sprang rakt i famnen på hennes kille (min bror), grät och skrattade, blev generad och skämdes… Ja, allt i ett! Så himla störtskön reaktion! :-)

20140629_190559

Presentöppning!!! Det fanns massor bra-att-ha-prylar till bebisen, i den där vita badbaljan till höger. Det var Cissis mamma och vän Erika som hade styrt upp :-) Den blivande mamman fick massor av annat fint också, nämligen

20140629_195431

Här är mitt bidrag till så kallade spyhanddukar, som jag så fint kallar dem. Var och en skulle med permanent resultat, rita eller skriva något på dessa tvättlappar – eller vad man nu använder dem till (sjukt praktiska!). Jag tyckte att det var ett klockrent pyssel.

10456054_10152539829586064_7652275934287118579_nHär skriver jag på mitt bidrag till spyhandduk 😀 Hunden Chloe skulle sätta sig på min handduk hela tiden, lite maktspel det där 😛

20140629_200135

Här får Cissi allt visa att hon kan byta blöja till barnet. Betyget blev godkänt 😉

Screenshot_2014-06-29-21-42-26 Screenshot_2014-06-29-21-43-16Här är blöjtårtan som jag gjorde, fler bilder finns här. I blöjtårtan hade jag bakat in gåvor till bebisen, denna gång i form av en napp (0-6 mån), två pyjamaser och två matskedar.

20140626_122820Denna blöjtårta inbakad med presenter fick Cissi utav sin svärmor (min mamma). Här var en dryckesflaska och en napp (6+ månader) inbakade. :-)

2 thoughts on “Baby shower för blivande mamman Cecilia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *