I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Min kväll just nu

image

Shalom! Sitter här i nya soffan och bloggar via mobilen. Gubben monterade upp den igår och det vlev så bra! Är dock inte färdig utan skall köpa en ny matta till och möblera lite till så :-) Då får ni bilderna, promise!

Kvällens middag blev enkel och god. Marinerade kycklinglår med ris, currysås och en fräsch somrig sallad på romansallat, körsbärstomat, gurka, rädisa och avokado – med lätta stänk av citron, olja och salt. Yummie! På tal om mat så ska jag genast lägga fram nötfärs på tining i kylen!

I övrigt slog jag på teven här klockan 21. Trodde av någon anledning att det skulle vara CSI i rutan, har för mig att hallåan sa att en ny säsong skulle starta idag? Nästa måndag kanske? Eller kan det vara Miami eller New York på inkommande?

Behöver ha något att kolla på, orkar inte glo på romantiska filmer direkt. Det är Love Happens på femman nu, romantiskt drama. Uuuurkkk. Det är verkligen inte min typ av film. En romantisk komedi kan gå an, men det är knappt. Skräck och thriller är min melodi, därefter komedi. Vissa filmer inom genren drama kan faktiskt vara riktigt bra. Det beror lite på, jag är enormt petig när det gäller film.

– Tips?

2 reaktioner på ”Min kväll just nu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *