I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Mitt hemliga projekt; blöjtårta

Äntligen kan jag avslöja veckans hemliga projekt! Tidigare ikväll hade vi baby shower för min svägerska (läs här!) och jag hade som idé att göra en blöjtårta till henne. Inte vilken tårta som helst heller, utan en tårta gjord av blöjor. Oanvända blöjor såklart. 😉

Det har riktigt kliat i fingrarna att få avslöja detta, men hela baby shower:n var ju en surprise för den blivande mamman, så det gick ju inte!

Det var allt en resa att göra denna blöjtårta, nedan följer några bilder:

image

Tadaaaa, nästan färdig här. På väg hem från jobbet, kommunalt hahaha!!! Vilken pärs det var ska ni veta!

image

Make och barn möter upp mig då jag har alldeles för mycket att kånka på (handväska, matkasse, you name it!). Här får blöjtårtan åka säkert i cykelstolen!

image

Här är blöjtårtan helt färdig :-)

image

image

image

image

2 reaktioner på ”Mitt hemliga projekt; blöjtårta

    1. Haha åh tack 😀 För mig var det ett jättestort projekt haha, ville så gärna visa men inte avslöja för svägerskan haha. Hon läser min blogg ibland 😛

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *