I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 16 år, Joshua, 12 år och Alyssa, 7 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Bra start ♡

image

God morgon! Här börjar vi dagen med en härlig smoothie, så får vi se var denna lördag leder oss senare. Vi harningen aning om vad vi ska göra idag… Zacharias vill köpa en Nerf för sina pengar så vi ska eventuellt åka till Fruängen och göra det. Hmm, Nerf.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *