I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Joshua kan cykla utan stödhjul

20140507_085852Joshua har sedan förra helgen kunnat cykla utan stödhjul – det går hur bra som helst 😀 Han är så duktig, min lilla prins.  Bilden är från imorse när jag lämnade honom på förskolan. Han är så stolt över att han är en ”stor kille” nu. Hans egna ord alltså 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *