I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Valborgsmässoafton!

Heeeej! Ikväll är det ju Valborgsmässoafton! Jag ska ta det lugnt med familjen och umgås vid brasan en stund, köpa lite lottor och så. Sedan hem tidigt, då barnen ska i säng. Vädret är inte så mycket att hurra för idag, det är blåsigt och kallt ute, så vi kommer inte att stanna till klockan 21 då fyrverkerierna blåser av. Bättre att barnen somnar som de ska i vanlig rutin, och samma för oss. Så hittar vi på något skoj imorgon när vi alla är lediga. För på fredag är det förvisso klämdag, men inte för oss. Jag och gubben jobbar som vanligt och barnen går i skola och förskola. Då kan vi lika gärna strunta i att sabba rutinerna liksom. Men lite lotter ska vi köpa och titta på brasan.

Vad ska ni hitta på ikväll då?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *