I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

SKÖNHET: Kroppsolja med havtorn – Rosenserien, produktrecension

Vilket fint paket som trillade ned i postboxen häromdagen – från Rosenserien. Ni som har följt min blogg genom åren, vet att jag älskar (läs: avgudar) Rosenseriens produkter och använder dem när det kommer till krämer och hälsosam hudvård.

Nu har mitt favoritmärke uppgraderat sin kroppsolja med en ny doft, nämligen fräsch tranbär. Kroppsoljan från Rosenserien är en oerhört lyxig olja med havtorn (innehåller Omega 3, 6, 7 och 9) – som du har på kroppen och i ansiktet. Produkten är även rik på vitaminer och omättade fettsyror.

Ett stort plus med denna olja, är att den absorberas fort av huden och lämnar inga så kallade ”fettfläckar” på kläderna som du tar på dig därefter. Det är verkligen toppen. Man doftar gudomligt efter insmorning samtidigt som oljan hjälper huden att bygga upp ett naturligt skydd.

Och sprayfunktionen får vi inte glömma, så mycket mer hygieniskt! Tänk på att oljan med fördel sprayas på fuktad hud, så applicera den och smörj in efter att du har badat eller duschat samt torkat av dig, men att huden fortfarande är varm av sig. För att oljan ska ta ännu bättre, se till att peela huden innan. Bara ett snabbt tips från mig.

Kroppsoljan passar alla kroppstyper, och är i synnerhet verkligen bra för torr hud. Kan även användas som intim- och massageolja 😉

Ingredienser i följd: tistelolja, omega 3-fettsyror, havstornolja, rosenolja, växtparfym, E-vitamin och morotsextrakt.

BETYG: Tummen upp för denna kroppsolja, 5/5 möjliga!

Oljan är miljömärkt med Svanen och är ekologiskt certifierad, läs mer om det här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *