I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Regnig och blåsig Valborg i Huddinge

Barnen var lite bökiga innan så vi föräldrar var inte alltför sugna på att gå ner. Sen det här burr-vädret på det, nä fy! Vi gjorde det i alla fall, vi begav oss till brasan. Vi var där i ungefär 20 minuter. Vi köpte lotter för 120 spänn (!!!) och vann inte ett smack haha.

Medan jag och barnen strosade runt så gick maken till COOP och handlade gottigheter. Vi kände att vi hellre är hemma och myser än står å trycker frysande i den kalla blåsten för några ynka fyrverkerier. Så vi drog hem! Helt klart värt det och även barnen kände detsamma. Självklart började det ju regna i samband med att vi drog, så vi lämnade festligheterna med regnet 😉

Det värsta vid brasan var att det bokstavligen talat regnade glödande aska i luften?!?! Kändes inte bra att ha barnen där och just därför blev det även en hel del lotter inköpta. Lottstånden ligger liksom på sidan om brasan, om man säger så.

Borta bra, men hemma bäst!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *