I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

En helt vanlig kväll

God kväll på er! Barnen ligger till sängs och gubben tränar. Själv sitter jag i soffan och slapp-kollar på något skräp-program på TV3.

Inget särskilt denna tisdag efter jobbet med andra ord… Hämtade hem barnen och det där paketet, vi åt pulled pork till middag och så nystekta plättar och yoghurt till kvällsmål. Mellan middag och kvällsmål lekte Zacharias ute med två klasskamrater medan jag och Joshua tog oss ett varmt bubblande bad. :-)

Är jättetrött faktiskt. Tänkte ta en kaffe vid 19, men det är bra sent alltså. Vet inte vad jag ska göra riktigt. Skulle kunna somna, men kan inte göra det förrän barnen sover. Kan inte kolla på serien heller, då gubben inte är hemma. Vill helst lägga mig till klockan 22 faktiskt.

Jag ska nog bara slappa här, värma en vetekudde till min onda skuldra, ta ett glas apelsinjuice och Oboy, äta någon frukt och spela Wordfeud. Jag ska nog även tidsinställa två blogginlägg inför morgondagen…ja, så ni har att läsa fastän jag jobbar! Mycket trevliga inlägg :-)

PS. barnen slocknar när som helst!

4 thoughts on “En helt vanlig kväll

  1. Hej
    Tänkte ställa en fråga till dig, du som tvättar ganska mycket vad jag har förstått efter att ha läst din blogg ett tag. vilket tvättmedel skulle du rekommendera. tycker ofta att barnens kläder inte blir rena, fläckarna är kvar efter att jag har tvättat deras kläder. Vill ju inte att dem ska gå med smutsiga kläder. Vilket tvättmedel tycker tvättar bäst och renast. Eller om du har några andra tvätt tips. Tack på förhand. Cecilia

    1. Hej där, det är bättre tack! Badade bubbel igår och hade sedan värmda vetekuddar (2 st) i flera timmar! Jag fick även ont på vänster sida, typ samma ställe, antagligen för att jag har fått överbelasta den sidan då högra gjort så ont. Så jag fick en knut där… Men idag är det betydligt mycket bättre!!! Tack!!! Vad bra att du hittade produkten på nätet istället! :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *