I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Måste börja träna!

Hallå, vad tränar du för något?  Känner att jag vill ha inspiration… Är extremt dålig på att röra mig. Funderar starkt på att börja simma och köra vattengympa, men säsongen för simhallen är ju snart över så då måste jag komma på något annat.  Promenader är givet hur som, det försöker jag att hinna med dagligen – både till och från jobbet (gå till pendeln istället för att ta bussen) samt på lunchrasten.

Så! Berätta hur du gör och inspirera mig!

2 reaktioner på ”Måste börja träna!

  1. Hitta något som du tycker är kul, det gör allt så mycket lättare. All motion är bra motion. Kanske gillar du tennis, löpning, hästar osv. Hitta ditt kall så ska du se att du fixar det ;D

    1. Ja så svårt det där… Vattengympa gillar jag faktiskt, men simhallarna stänger ju snart :-( Får hitta my thing liksom…vad det nu är, hmm…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *