I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

Påsk-nyheter från Skylanders!

Hej kära läsare, nu har jag tid att sitta vid datorn såhär runt 22-snåret. Sonen mår ju inge vidare så fokus har legat på honom hela dagen. Sedan kom en trotsig lillebror hem från förskolan och var allt annat än glad. Han har ju precis börjat en ny förskola också, så det är väl lite intryck av miljöombytet som har blivit tillagt.

20140326_221832

Nåja, nu till ämnet! Igår kom ett skojigt paket på postan, nämligen hux flux bara sådär från Skylanders! Jättekul – och passande i dessa sjukdomstider. Sonen har nämligen på eftermiddagen idag provat på båda gubbarna Skylanders för att notera deras special powers!

20140326_221821

Nu har ju jag två barn, så det var perfekt att det kom två olika figurer. Ena är en special edition i samband med att det stundar mot påsk snart, Springtime Trigger Happy, som ni ser på bilden ovan.

Joshua var först till kvarn och valde påsk-specialaren och Zacharias sa direkt på studs efter att den andra gubben (översta bilden} var hans. Jag är inte ett dugg förvånad. Joshua valde den mer spralliga och färgglada gubben, medan Zacharias ville ha den mer coola karaktären.

Info från Skylanders

En drös nya karaktärer har och desto fler kommer anlända. Trap Shadow, Freeze Blade och Scratch kan man hitta på BR och Toys R US. Nitro Freeze Blade (som freeze blade men med gulkläder) finns på Medimarkt och så kommer Doom Stone i maj som kan hittas hos flera återförsäljare. Punk Shock och Fryno är Easter exclusive och kommer till BR och Toys R US till påsk.

En reaktion på ”Påsk-nyheter från Skylanders!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *