I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

Kräk-e-li-kräk

Dålig uppdatering här i bloggen, men det har sina orsaker. Sönerna är hemma här idag för att min äldsta son kräktes sent igår kväll 🙁 Han har legat däckad hela denna måndag och bara sovit 🙁 Det syns verkligen i hans ögon att han inte mår särskilt bra och det värker så dant i mitt hjärta. Jag tror inte att det är magsjuka, men han kräktes något otroligt igår kväll så har vädrat sovrummet hela natten.

Nej, nu måste jag fortsätta här hemma. Måste laga mat till familjen, samt ned till ICA och köpa hem ProViva etc.

Hoppas att ni har en bra måndag i alla fall, kram.

2 reaktioner på ”Kräk-e-li-kräk

  1. Ajdå inge kul när barnen är sjuka! Om man kräks så är det oftast magsjuka även om man bara kräks vid 1 tillfälle.
    Hoppas han kryar på sig fort och att ingen annan i familjen blir smittad.

    1. Tack 🙂 Tror att det var något olämpligt han åt, luktar inte svavel eller så. Han har inte spytt mer tack å lov! Dock har han feber nu och ont i huvudet så det rör sig nog om en förkylning alternativt en lindrig bihåleinflammation.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *