I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Tävling: Vinn BOSCH Mum5 vaniljvit hushållshjälp värde ca 3600 SEK

Under en tid har jag fungerat som ambassadör för Bosch – och nu som avslutning ska jag arrangera en tävling för er läsare där en av er vinner en vaniljvit Bosch MUM5, rekommenderat försäljningspris är cirka 3600 kronor. Läs mer om maskinen och tillbehör här.

Jag använder min maskin flera gånger i veckan och har publicerat flera blogginlägg om den här i bloggen. Jag tycker att hushållshjälpen är mycket smidig och utomordentlig.

mum5

Förutom att knåda, mala, hacka, skära och vispa är MUM5 också en snygg inredningsdetalj i köket. Maskinen har tidigare vunnit pris i den prestigefulla designtävlingen Red Dot Design Award och har nu även utsetts till ”Bra köp” av den ledande konsumenttidningen Råd & Rön. Tävla om en vaniljvit Bosch MUM5 värde cirka 3600 kronor. Tävlingen hittar du här: http://blogg.alltforforaldrar.se/emmalous/2014/03/12/tavling-vinn-bosch-mum5-vaniljvit-hushallshjalp-varde-ca-3600-sek/

Enkla tävlingsregler:

1. Kopiera kursiv text ovan, bild samt tävlingslänk och tipsa om i din blogg eller skicka mejl till fem stycken vänner samt kopia till mig. Min mejladress hittar du här.

2. Skriv en motivering i en kommentar i detta blogginlägg varför just du ska vinna denna kökshjälp. Lägg till om du tipsat per mejl eller i blogg. Om du tipsar i blogg, bifoga även länken till ditt tävlingsbidrag.

– Tipsa gärna om tävlingen på din blogg, Twitter, Instagram eller Facebook!

Tävlingen avslutas på onsdag kväll 9/4 – 2014 klockan 21:00!

 

69 thoughts on “Tävling: Vinn BOSCH Mum5 vaniljvit hushållshjälp värde ca 3600 SEK

 1. Det vill jag ha till min feta svärmor så hon kan baka argentinska piroger och göra mig fet med 😀 pallar inte vara spinkig till sommar 😀

 2. Jag älskar att baka och laga mat och skulle ha stor glädje av en Bosch MUM5 i min vardag. Vill gärna ha en fin vaniljvit!

 3. Jag älskar att baka och laga mat och skulle ha stor glädje av en Bosch MUM5 i min vardag. Vill gärna ha en fin vaniljvit!

  Tipsar om tävlingen via mail, lagt en kopia till dig!

 4. Ååååhhh!!!!!!
  Vilken super tävling!!!

  Jag är absolut med! Tipsar i blogg och på Instagram (livetfrandenrosasidan)
  http://livetfråndenrosasidan.se/2014/march/jag-vill-vinna-en-bosch-mum5-hos-emmalou.html

  Jag önskar innerligt att vinna denna fantastiska kökshjälp.
  Min son är väldigt allergisk, han har idag ca 15 födoämnesallergier vilket gör det nästan omöjligt för oss att ge honom halvfabrikat eller annan färdig mat.
  Vi behöver i de allra flesta fall göra allting på scratch,
  med tre barn i familjen är det ibland lite pussligt och utmanande att få tiden att räcka till på ett fördelaktigt sätt och en köksassisten som kan knåda, skala, hacka etc åt mig skulle ju spara enormt mycket tid och göra middagen mer njutbar.
  Jag älskar att laga mat och baka så här hemma skulle den inte stå och damma.

  Håller tummarna hårt och hoppas på fru fortuna!

  kram

  Jennie

 5. Jag är självklart med och tävlar, och skulle verkligen vilja vinna en Bosch Mum5 som jag tror jag skulle ha stor nytta utav i köket. Här hemma älskar nämligen jag och dottern att laga mat och baka tillsammans, och detta fantastiska redskap skulle hjälpa oss mycket och vänner och familj skulle absolut få komma och hälsa på oftare och äta middag hos oss.

  Länkat: http://mammasvardag.blogg.se/tavlingar/2014/march/tavlar-om-bosch-mum5.html

  Kram Sanna

 6. Tänk att vi som gamla grannar och allt står här 20 år senare och delar den stora glädjen till mat.
  Har under många år önskat mig en hushållshjälp men aldrig fått den. Nu i maj flyttar vi till ett stort hus med ett stort kök och drömmen vore att få pryda bänken med denna fina, läckra, underbara hjälp.
  Den kan ju göra allt det som gör att man sparar tid i ett kök, helt plötsligt blir en avancerad middag inte så svår!
  Med tre barn vill man inget annat än skapa spännande och goda rätter för att skapa intresse hos barnen och denna hushållshjälp skulle verkligen underlätta arbetet!
  Älskar att baka och har stått och svurit varje gång och drömt mig bort till en egen hushållsassistent, och nu när jag såg din tävling känns det som att det var meant to be!
  Håller tummar och tår och lovar att bjuda dig på något gott bakverk om jag blir den lyckliga vinnaren!!!!
  Hoppas, hoppas, hoppas!!!!
  Har skickat mail och tipsat mina närmsta vänner:)

 7. Självklart är jag med och tävlar! Kökshjälp är något jag önskat mig egentligen ända sedan jag flyttade hemifrån, sedan kom sonen in i bilden och jag önskade lite extra att jag hade en, nu vilken dag som helst växer familjen ytterligare och jag tycker bara det blir roligare att laga middag och baka åt familjen och även sonen har börjat vara med. Så länge som jag är arbetslös och nu kommer ha lägsta föräldrapenningen så finns inte ekonomin till en, jag har fortfarande massvis med saker som fattas och behöver köpas efter separationen i somras, man får ta lite i taget och prioritera, men det skulle vara riktigt kul att vinna detta! :)

  Bloggat om tävlingen här: http://blogg.alltforforaldrar.se/caroline/?p=1903

  Håller både tummar och tår HÅRT! 😀

 8. Klart jag vill vara med i utlottningen av en så fin/bra bakmaskin/hushållsassistent! :)
  Jag har delat tävlingsinlägget offentligt på fb här.
  Christina Frisberg
  http://www.bloglovin.com/frame?post=2486560533&group=0&frame_type=a&blog=3836971&link=aHR0cDovL2FubmFzYmxvZ2d0YXZsaW5nYXIud29yZHByZXNzLmNvbS8yMDE0LzAzLzEyL2Jvc2NoLTEzNC8&frame=1&click=0&user=0
  jag har ingen blogg själv.
  Jag älskar att baka både matbröd och bullar/kakor/tårtor ja allt, men har aldrig ägt en hushållsassistent, så jag hoppas som attan på lite flax så jag får vinsten hit strax. :)
  VÅRVARMA KRAMAR :)

 9. Hej hopp!

  Wow, vilken fantastisk vinst :) Vilken dröm att få vinna denna suveräna Bosch köksmaskin och få kassera min gamla, odugliga som bara fungerar när den själv vill :(. Jag älskar att baka så den skulle ”gå varm” här hemma om jag blev den lyckliga .)

  Jag har delat tävlingsinlägget på min Fb-sida (offetnligt) se länk nedan – har tyvärr ingen blogg och hoppas & håller tummarna på att turen står mig bi – för OJ så lycklig jag skulle bli <3

  https://www.facebook.com/maud.sundgren1/posts/10152098813963423?

  stream_ref=10

  Ha en fin dag i solen!
  Kram Maud

 10. hej
  jag är gärna med och tävlar och hoppas vinna denna apparat som skulle underlätta
  har opererat mig tre gånger i händerna pga carpaltunneln och ska in på en 4e op så att baka och fixa är ju så roligt men smärtsamt att knåda och älta för hand
  så håller mina tummar extra hårt
  delar på fb offentligt till mina 490 vänner
  bifogar länk https://www.facebook.com/tittifairlane?ref=tn_tnmn
  Mvh Titti

 11. jag är ju lätt med!

  är inte en person som bakar så ofta för jag tycker det är så äckligt att bli kladdig om händerna. däremot så bara älskar jag grönsaker och framförallt rårivna morötter som steks med vitlök. it’s to die for!! äter detta flera gånger i veckan och skalar därmed av fingertopparna när jag står och river förhand… inte så mysigt!

  med denna fina mumsiga boschen hade jag kunnat baka lite mer till min fina familj och samtidigt försett mig själv med mina favoritgrönsaker… =)

  delar här: http://lis1etavlar.blogspot.se/2014/03/134-emma-lou-bosch-mum5.html

 12. Hej hej
  Jag har mailat 5 st.

  Ja, min motivering lyder som så att de sedlarna som skulle gå till en bakmaskin försvann hipp som happ på en visdomstand. Det kanske inte riktigt va det jag drömde om även om man såklart måste vara smärtfri i munnen för att orka äta allt gott matbröd och bullar man bakar.
  Skulle gärna vinna den ”vita hjälpredan” och som dessutom skulle glänsa fint i köket :)

 13. En hjälp i köket är precis vad en trött matlagare behöver…. Sen är den ju så snygg att se på. Middagssällskap?! :)

  Tipsat 5 kompisar via mail :) saknar dessvärre blogg

 14. Men WOW vilken tävling.. Är självklart med.
  Nu när jag fyllde 30 år i februari så trodde jag väl att jag äntligen skulle få min efterlängtade Köksmaskin.. men tji fick jag. Vet inte hur länge jag önskat mej än, men iallafall i flera år. Älskar att baka och laga mat från grunden till mina små barn och gissa om denna fina maskin hade underlättat i många situationer. Kan inte göra mycket annat än att hoppas på tur :)

  Har delat på bloggen: http://janiiil.blogspot.se/2014/03/vinn-bosch-mum5-hos-emma-lou.html

  ha en fin helg !
  Kram Lina

 15. Tänk att få en Mum, femma.
  Då skulle det bli andra bullar hemma.
  Om jag hade en maskin på 900 watt
  Då skulle Jag baka dag som natt.
  För den maskinen verkar aldrig bli Seg
  Nä! den kan hantera minst 2 kg deg.
  Låt mig få trycka min barm,
  mot allt från rostfri skål till bladar-arm.
  Ja om jag får en Mum då kommer jag att bli stum.

  Mailat fem vänner med kopia till dig.

 16. Jag skulle vilja vinna den här maskinen, men inte till mig själv utan till min mamma som blir mormor om lite drygt en månad.

  När jag var liten växte jag upp hundratals mil från min mormor och vi sågs oftast bara på sommaren. Min son kommer att ha sin mormor en kvarts bilresa bort och jag vill att han ska få uppleva allt som jag inte fick, med en mormor som pysslar och leker med honom men framförallt att de kan baka tillsammans. Jag älskar att baka och gjorde det ofta tillsammans med mamma när jag var liten och hoppas att min lilla grabb ska ärva vår förkärlek för bakning.

  Mammas bakmaskin är från ’82 tror jag. Den startar nog fortfarande men känns inte så säker eller sund (kan tänka mig att plasten inte är så fräsch längre…). Hoppas att jag kan överraska henne med en ny och fin från Bosch! :)

  Jag har mailat fem vänner och cc:at dig då jag inte har en aktiv blogg.

 17. Vilken härlig tävling med underbart pris!! Denna chansen vill jag inte missa :)
  Har delat här: http://maltesmammatavlar.blogg.se/2014/march/vinn-en-bosch-mum5.html

  Varför vill jag vinna ?? Jo jag älskar att baka och att laga mat. Denna Bosch skulle underlätta så mycket för mig i köket och så smart med så många användningsområden med en enda maskin. Då vårat kök har väldigt dåligt med förvaringsutrymmen så skulle jag ju kunna skänka bort annat som blir så mycket tillsammans, då jag skulle klara mig med denna Bosch MUM5 helt och hållet! Men…då färgen är ungefär likadan som på våra köksluckor så skulle maskinen vara ypperlig att ha framme på köksbänken också 😉 men hur som helst, här hemma håller vi tummarna, stor som liten!

  Kram Emelie
  x_emelie@hotmail.com

 18. Ohh tänk så härligt det vore att få vinna denna! Dels så äger jag ingen bakmaskin eller matberedare alls, så allt görs för hand här hemma. Vilket resulterar i att jag mer eller mindre alltid sätter kniven på ställen den inte ska vara på :/ fingertopparna har rykt många ggr på rivjärnet och nu senast satte jag kniven i nageln så jag nästan kapade halva fingertoppen….. ja du hör ju själv! En hjälpreda i köket är vad jag behöver!

  Dessutom fyller jag den 12 april så hur bra vore inte denna som en liten 8enormt stor) present!

  Hoppas innerligt på en himla massa tur nu då jag aldrig kommer ha råd att köpa en sådan åt mig själv :/

  Har delat tävlingen på bloggen http://agnieszka.se/2014/march/detta-vore-den-ultimata-fodelsedagspresentenvinsten-at-mig.html

  kram kram

 19. Jag är gärna med och tävlar om denna fina vinst. Har tipsat i min blogg http://liselottess.blogspot.se/2014/03/hushallsmaskin-134.html
  När min mamma gick bort( alldeles för tidigt) fick jag hennes assistent, så när jag använde den tänkte jag alltid lite extra på henne, i och med att vi så ofta bakade och använde assistenten till andra grejer vi gjorde tillsammans. Nu har hennes gamla assistent gett upp, så det skulle vara så fantastiskt roligt att vinna denna fina moderna hushållshjälp. Den skulle hjälpa mig mycket i köket och samtidigt ge mig fina minnen av min mamma.
  Mvh liselotte

 20. Guud, denna vill jag vinna.
  Min motivation till den är följande:
  Med en liten bebis på 6 månader och ytterligare en i magen med ett bf datum i okt/nov, så skulle denna maskin vara super bra för mig att vinna, då massa barnmat måste göras och görs redan nu. Samt att jag ÄLSKAR att laga mat och baka och drömmer (bokstavligen) om en hushållsassistent på nätterna, min största önskan är att äga en. Men just nu när man går hemma och lever på en inkomst är det inget aktuellt att köpa tyvärr, samt att nu måste vi även köpa en ny syskonvagn (vilket inte är gratis), samt en större bil för att få plats med två barn.
  Därför vill jag vinna denna maskin, för att underlätta min nattsömn, och inte göra allt för stora hål i plånboken, som det redan nog kommer bli ändå.

  tipsat om tävlingen på min blogg: http://lifeasafamily.blogg.se/2014/march/tavlar-om-en-koksmaskin-for-att-lindra-min-planbok.html

  1. Hej Kaffehörnan, det är okej här. Hoppas att allt är fint med dig! Men jag vill inte ha en diskussion i detta inlägg för att det är ett tävlingsknlägg och det kommer bara att bli jobbigt för mig att gå igenom kommentarerna när jag ska utse vem som har bäst motivering för att vinna! Med diskussion i kommentarerna så kan jag missa just den där pärlan till motivering. Tack!

 21. En tävling som passar mej perfekt!
  Har nämligen fått upp ögonen för att baka surdegsbröd! Oj så gott det blir, men vet du hur länge man ska knåda degen…helst 20 minuter, vilket är rätt tungt att göra för hand. Skulle sitta så bra med en hjälpreda i köket som kan hjälpa mej med tunga degar och vispa de allra fluffigaste marängerna! Definitivt skulle den göra mycket mer nytta, råkost skulle rivas, smoothies skulle mixas och intressanta experiment med raw-inspirerad mat skulle genomföras. Oj vad jag hoppas på vinst!
  Har mejlat 5 vänner :)

 22. Med en dotter med extremt känslig mage skulle denna maskin stå perfekt i mitt kök.
  Hacka, mixa, baka, mer och mer görs från grunden här hemma. Målet är att laga så mycket som möjligt från grunden. För både miljön och hälsans skull.
  Skulle jag vinna denna skulle min dotters mage må så mycket bättre och min med för den delen. matlagningen skulle gå snabbare och vi alla skulle bli lyckligare. för att inte prata om hur snygg den skulle vara nu när köket ska renoveras.

  Länk till blogginlägget
  http://www.nattstad.se/3ecca/jag-tavlar-hos-emma-lou-13079866

 23. Hej,

  Jag tävlar gärna om kökshjälpen! Jag har tipsat via mail (emmelli237@gmail.com)

  Motivering: Egentligen behöver jag en maskin som kan göra exakt allt, från att åka och handla, packa ur maten och sätta in den i kylskåpet, men man kan ju inte få allt! Bara nästan – och den chansen vill jag gärna ta! När det inte går en dag utan att någon klagar på det jag lagat börjar man att tro att det inte är knivarna och kastrullerna det är fel på … hjälp i köket behövs!

 24. Hejsan!

  Har tipsat om tävlingen på min facebooksida: https://www.facebook.com/birgitta.abrahamsson.9

  Jag vill verkligen vinna den fina maskinen. Då ska min älskade dotter få den av mig. Hon har kämpat sig igenom mycket svår cancer med flera tuffa cellgiftsbehandlingar. Hon är värd all uppmuntran hon kan få och jag är så tacksam att hon lever. Hon hade födelsedag den 22 mars, så det skulle vara så roligt om jag fick överraska henne i efterhand på hennes födelsedag. Håller tummar och tår att jag den fina vinsten får!

  Kram

 25. Hejsan!

  Jag har tipsat om tävlingen på fb/ https://www.facebook.com/Madelene35?ref=tn_tnmn

  Skulle vara så tacksam att få vinna. Jag har nyligen övervunnit mycket svår cancer och haft det väldigt kämpigt under en längre tid. Tycker därför jag är värd att få vinna och dessutom älskar jag att baka. Något jag inte kunnat gjort på länge pga. den hemska sjukdomen. Håller tummarna riktigt hårt!

  Kram

 26. Hej!

  Har tipsat om tävlingen på min Facebook: https://www.facebook.com/rolf.abrahamsson.94?ref=tn_tnmn

  Har jag turen ska min kära fru få den fina maskinen i present av mig på hennes födelsedag den 15 maj. Hon är mån om både människor och djur och tänker allra minst på sig själv. Jag älskar henne så! Hon skulle bli så glad och överraskad
  om hon fick en sådan fin present. Håller tummarna!
  Mvh Rolf

 27. Tipsat 5 kompisar via mejl då jag saknar blogg

  Använder flitigt min farmors Electrolux assistent från 50-talet och den fungerar perfekt efter flitigt användande i drygt ett halvt sekel och endast några få service tillfällen. Tyvärr har den bara funktionen av och på och inget reglage för hur snabbt den skall vispa och den dånar så man måste ha hörlurar. Nackdelen är också att den ibland känns för stor för mindre satser eller att bara vispa någon äggvita, samt att man måste tippa den för vissa funktioner som att mala och passera.
  Så till min önskan om en Bosch MUM5 är att den är både snygg och mer praktisk än min gamla och det finns massor med smarta tillbehör som gör att maskinen kan stå på samma plats och bara med några enkla tryck förvandlas till att mala, riva och trycka ut småkakor. Man behöver heller inte montera ner halva maskinen för att få loss bunken. Den skulle definitivt bli min favoritmaskin och min nya passion, så min gamla Electrolux skulle med värdighet efter 60 år få gå i pension.

 28. Maten skulle bli rolig att bereda
  Med denna underbara hjälpreda
  Med ett leende på mina läppar
  Och med fötter som av glädje steppar
  Skulle jag utmaningarna i köket ta mig an
  Om jag denna underbara maskin vann!

  (Tipsat via mail)

 29. Detta är ju en helt fantastisk chans
  Åh, vilket skimmer, vilken strålglans
  Med mixern gör jag smoothies var dag
  så har jag genast en dotter som är glad
  den andra satsar på rivna grönsaker
  sådanna finns i alla former och smaker
  själv bakar jag helt bröd och kakor
  fast för hand är det inte mycket glamour
  Denna underbara och vackra maskin
  skulle locka fram mitt lyckliga fåniga flin
  Glöm ej: viktigast av allt är glädjen i köket
  för det är så man står ut med stöket

  Jag har mailat fem av mina vänner
  som för mat-hantering hett känner
  De nog också hit väldigt snart
  och sätter här på tävlingen fart
  ***

 30. Detta är ju en helt fantastisk chans
  Åh, vilket skimmer, vilken strålglans
  Med mixern gör jag smoothies var dag
  så har jag genast en dotter som är glad
  den andra satsar på rivna grönsaker
  sådanna finns i alla former och smaker
  själv bakar jag helst bröd och kakor
  fast för hand är det inte mycket glamour
  Denna underbara och vackra maskin
  skulle locka fram mitt lyckliga fåniga flin
  Glöm ej: viktigast av allt är glädjen i köket
  för det är så man står ut med stöket

  ag har mailat fem av mina vänner
  som för mat-hantering hett känner
  De nog också hit väldigt snart
  och sätter här på tävlingen fart
  ***

 31. Detta är ju en helt fantastisk chans
  Åh, vilket skimmer, vilken strålglans
  Med mixern gör jag smoothies var dag
  så har jag genast en dotter som är glad
  den andra satsar på rivna grönsaker
  sådanna finns i alla former och smaker
  själv bakar jag helst bröd och kakor
  fast för hand är det inte mycket glamour
  Denna underbara och vackra maskin
  skulle locka fram mitt lyckliga fåniga flin
  Glöm ej: viktigast av allt är glädjen i köket
  för det är så man står ut med stöket

  Jag har mailat fem av mina vänner
  som för mat-hantering hett känner
  De nog också hit väldigt snart
  och sätter här på tävlingen fart

  ***

 32. Åh, så roligt det vore att ha en EGEN assistent! Just nu lånar jag min mammas titt som tätt då det ska bakas eller experimenteras i köket…vilken lyx att ha en i skåpet 24/7! Skulle fixa och trixa mycket mer med rawfood, då behöver man allt som oftast en assistent till hands! Hoppas nu på att turen är på min sida :)

  Har mejlat fem personer och dig!

 33. Hej!

  Vilken superfin maskin, skulle säkert kunna bli en trogen vän i mitt kök. Jag och familjen älskar att laga mat och baka, och vi gör mycket av den varan =)
  Är man 7 i familjen till att börja med så blir man rätt många när man träffas tillsammans med vänner och familj. Någon matberedare har jag tyvärr aldrig haft men en degblandare från -76 som sett sina bästa dagar har jag . Tänk vad kul det vore att få använda en sådan här fräsig modern historia i köket. Enkelt att riva, skiva och knåda. Tänk vad tid jag kunde spara och vad snyggt det skulle bli på bänken =)

  Jag hoppas på massor av tur. Har delat med mig av tävlingen här http://blogg.alltforforaldrar.se/emmalous/2014/03/12/tavling-vinn-bosch-mum5-vaniljvit-hushallshjalp-varde-ca-3600-sek/

  Vårkramar och lycka till alla tävlande
  Lotta

 34. Har mejlat 5 och kopia till dig.

  Jag vill vinna åt svärmor för att hon hjälper oss så att vardagen går ihop.
  Han barnpassar när som helst, utan henne vet jag inte var vad vi hade gjort eller varit.
  Hon älskar att baka och göra mat, och hon gör allt för hand.
  Men nu så är hennes armar inte lika starka som förr, hon hade blivit glad om maskinen levererats till hennes dörr.

 35. Hej!

  Här kommer mitt inlägg där jag har tipsat om denna tävling.

  Jag tipsar även på facebook!

  http://blogg.alltforforaldrar.se/eladria/2014/04/08/tavling-hos-emma-lou/

  Jag vill ju såklart jättegärna vinna, då jag precis insett att jag är grym på att baka! En dold talang jag inte visste jag hade. Jag är arbetslös pga att företaget jag jobbade på gick i konkurs. OCH bakning har under denna tiden varit min räddning för att undgå depression. Det är otroligt frustrerande att inte ha ett jobb och inte kunna försörja sina barn. Det finns inga pengar till någonting och vi har ändå kunnat baka ihop, det har varit jättekul. Och denna köksmaskin skulle skänka oss så stor glädje och vilka fler saker jag skulle kunna göra då.
  Så jag är otroligt tacksam till allt som heter bakning, det räddade typ livet på mig.
  I helgen hade jag anordnat en babyshower där jag hade bakat två tårtor, gjort 25 cakepops och bakat 20 cupcakes..det var slitsamt men otroligt kul.

  Jag provar att tävla, jag vinner aldrig något förutom nappar och haklappar, så nu håller jag tummarna hårt!

  mvh

  Isabelle

 36. Vilken fantastisk tävling du har Emma-Lou! Det är aldrig tråkigt att kika in på din blogg med tanke på alla matrecept du har. Jag önskar vinna denna köksmaskin då den skulle underlätta mycket arbete för mig i köket. Jag är som du och älskar att stå i köket. Man har ju en manick för varje grej och det tar så mycket plats. Vinner jag denna maskin så tänker jag skänka bort de gamla manickerna till Stadsmissionen. Så jag hoppas på vinst :)

 37. Åh denna vill jag så gärna vinna!
  Är just nu mammaledig och en stor del av tiden hemma går åt att baka!

  Bakar nästan varje dag och med denna maskinen skulle det underlätta en del! Skulle passa perfekt i mitt söta kök också hihi.

  Har tipsat mina läsare om tävlingen på min blogg!

  http://mammsie.blogg.se/

 38. Jag har aldrig köpt mig en köksmaskin, en hjälpreda, även om jag varit sugen på en under en längre tid. Tycker dock att de kostar för mycket. Att ha en köksmaskin skulle hjälpa till en hel del när man har tre barn som alla är tokiga i så väl bröd som mat. Med denna vackra pryl kan till och med jag bli en mästerkock.

  Jag har tipsat fem kompisar om tävlingen via mail och skickat en kopia till dig. Jag har även delat tävlingen på facebook.

  Madde

 39. Hej!
  Min motivering blir med vers!

  En tilltuffsad, halt och lytt höna
  vill gärna sin trogna tupp belöna.
  Jag är för trött för att honom egga
  och några påskägg kan jag ej lägga.
  Hans kam har mist lite av sin röda glans,
  men vad skulle jag göra om han ej fanns!

  Utan denna starka och färggranna tupp
  hade aldrig våra små kycklingar växt upp.
  Han sköter och styr med allt i hönsgården,
  ger mig godaste maten och bästa vården.
  Grönsaker skördar han liksom gårdens bär,
  syltar och saftar, även om han gal och svär!

  Bullar och pizzadeg knådas med frenesi
  fast ibland trillar det nog en fjäder däri.
  Det har kacklats om hans födelsedag i april,
  och han vill göra tårtkalas med 7 kakor därtill.
  Kan jag på något sätt förenkla hans slit
  vore en Boschmaskin välkommen hit!

  En hushållshjälp skulle honom till nya stordåd locka,
  då skulle kycklingarna flockas och jag skulle skrocka!

  Hoppas de jag har emailat kikar in på din blogg!

  Mvh
  Sylvia

 40. jag är gärna med delar på bloggenh ttp://flinkan69.bloggplatsen.se/
  Jag vill överraska min kollega Lotta som alltid gör ett strålande jobb!! Hon är speciell på många sätt och vis, en härligt positiv inspiratör som sprider stjärnglans. Hon har en unik förmåga att entusiasmera allt och alla på ett kreativt och beundransvärt sätt. Lotta är en solklar veckans bagare !

 41. Hej!
  Jag är en lantlig bakmamma jag är, och ett baksinne jag bär !
  Jag har knådat och degat i mina dagar
  Och fyllt mina barns bullmagar!
  Drömmen om en egen hjälpreda kan nu bli sann, jag behöver annat än en man, en Bosch vill jag ha , då skulle jag bli gla’ !

  (Tipsat via mail )

 42. Tänk så mycket härligt MUMS
  jag kunde baka och laga bums
  om jag fick hjälp att knåda och röra
  sånt som jag aldrig hinner att göra
  en hushållshjälp vore rena drömmen
  då kunde jag bara koppla på strömmen
  och titta på medan min maskin
  fixade smet eller deg så fin
  stolt vill jag höra barnen ropa och stamma:
  – Du är världens bästa mamma!

  Jag har skickat mail till fem personer och tipsat om tävlingen på min fb.
  Just nu får jag se att du skrivit att tävlingen är avslutad!
  På blienvinnare.com står det faktiskt att tävlingen pågår t o m den 13 april!!!
  Det känns orättvist att ha fått fel information och jag hoppas du förlänger tävlingstiden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *