I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Resa med familjen

image

Käkar lunch och funderar… Har lust att verkligen hitta på massor med familjen nu i år, i resväg vill säga. High Chaparal, utomlands (var då?), skidresa – och så landstället såklart. Inga kryssningar mer för i år är en sak som är säkert. Ser kostar mer än vad det är bärt många gånger. I sådana fall ska man ta en längre kryss än bara 23-timmars – och hitta på något där i land.

Vad gör du med dina barn i år?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *