I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Åka sig lite skidor

image

Sådär så, nu är vi på väg till Romme med jobbet. Packade iordbing allt igår så jag har en macka och oboy här intill mig i skrivande stund. Gjorde en pastasallad också, med fläskytterfilé och annat gott.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *